Ne demek?

Wiki Article

FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri ilişkilerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına için KARGO Caba.

Edebiyat ve sıcak mevsimlerde spor ayakkabı, topuklu sandalet, şık terlikler, çaput ayakkabılar, babetler kabil seçenekler her ne denli mebzul olsa da çorap botlar ve birbirinden handan, ayrım yaratan aynı zamanda elegan modelleri yardımıyla kış modası da bir hayli canlandı!

Taba rengi giysi kombinleri her kesimden ve her tarzdan kadının kullandığı kombinler ortada alan almaktadır. Hemen vakit kaybetmeden her mevsim kullanılan nitelik olma özelliği ile de trend giyim parçaları arasında dünya almaktadır.

Dolgu topuklu bot: Basamak ucu ve topuk arasının dolgusu sayesinde başka topuklu botlara için giyimi elan kolaydır. Birlikteği yormaz ve tasarrufı kolaydır. Güçlü dolgulu, düzençtemiz dolgulu kabilinden seçenekleri ile her zevke hitap değer.

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının satışa sunduğu, müteallik markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.

FLO vandözsına özel 1000 TL ve üzeri alım satımlerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına için KARGO Karşılıksız.

Başkaca iletişim verilerinizi kullanarak yöreınıza reklam, kampanya ve lansman içerikli ticari ileti yolcu etmek bâtınin izninizi dilek edeceğiz.

Erkekler yürekin iş canından sportif faaliyetlere derece rahatlıkla kullanılabilecek biröte ayakkabı bulunur. Klasik posta elbiseler, klasik veya chelsea ayakkabılarla rahatlıkla tamamlanabilir. Ganlı şanlık hayatta da saygınlık ve klasik

Türkiye’de veya uluslararası olarak güçlü bilinirliğe ehil markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Bu yılın trendleriyle kovboy çizmelerinizi kombinleyerek şıklığınızı bir etap öteye taşıyabilirsiniz.

Giyim yerında farklı biçimlerde tasarlanan giysileri tamamlamak için sıklıkla yeğleme edilen botlar ve çizmeler, hem erkeklerin hem de kadınların beğenisini toplar. Kadın, erkek bot seçenekleri hengâm içerisinde değiş tokuş göstererek sunulmaya devam değer. Bağ bozumu kadın hakiki deri günlük ayakkabı ve kış aylarında ayakların sıcak kalmasına yardımcı olan ürünler renk ve mostra bakımından çeşitleme gösterir.

Siyah pantolon, siyah gömlek ile taba ayakkabı ve taba kemer kombini yaparak da stil sahibi imajınızdan söz ettirebilirsiniz.

Kış ve bahar aylarında çizme kullanımı kadınlar ortada son nokta yaygındır. Çizmeler, özellikle yağışlı havalarda rahat bir yararlanma sunmaları sayesinde çoğunlukla yeğleme edilir.

Çorap bot: Bilek kısmının çorap şeklinde tasarlandığı bir modeldir. Spor seçimina şayeste olan bu modellerin topukları çoğunlukla lakırtıındır. Bu yüzden rahatlığı ön planda tutanların tercih edeceği botlar arasında arz kırmızıır.

Report this wiki page